06 maj 2009

Sd gör bort sig :D

Läste detta och fick ett kul skratt nu på morgonen. När ska Sd förstå att nationalismen är en rätt idiotisk idé som fungerade i en värld där man inte visste för mycket om omvärlden? Nåväl, livet går vidare. Jag har ett tänkt tema inför EU-valet "10 skäl att inte rösta på sd", vilket då ska motsvara 10 blogginlägg. Vi får se om jag får färdigt 10 inlägg, har i alla fall gjort 4 nu.

19 kommentarer:

Mikael Kamfjord sa...

Tack Gorm för ditt beundransvärda engagemang! Det sporrar mig som du vet. Lycka till med dina nästkommande inlägg i serien!

Jimmy S. Windeskog sa...

Det är en smula synd om Söder i allt detta tycker jag, han försöker ju verkligen så hårt!

Jimmy S. Windeskog sa...

Sedan GOrm, du kanske du skall fundera en smula på dina formuleringar när sagoboksfugurer som nämnd Kamfjord börjar ge dig beröm.

Mikael Kamfjord sa...

Hmmm...."sagoboksfigur". Det har jag aldrig blivit kallad förut men det finns ju alltid en första gång för allting. Känns lite som ett påhopp så skulle vilja be dig utveckla detta Jimmy!

Jimmy S. Windeskog sa...

"Påhopp"? Det var väl mycket sagt?

Jag tyckte dock att etiketten var passande då jag finner din hyberliberalism lika verklighetsbaserat som just sagor.

Sara Lind sa...

Man ska nog så långt det går hålla sig borta från att sätta etiketter på folk efter vad man tycker om deras åsikter. Bäst att hålla sig från personangrepp rent generellt... :-)

Jimmy S. Windeskog sa...

"Personagrepp"? Det var ju snarare en sockergullig titel!

Sara Lind sa...

Det är väl upp till den som får en etikett satt på sig att avgöra.

Jimmy S. Windeskog sa...

Om man nu gör uttryck för en åsikt så får man faktiskt leva med att den bedöms av andra, det är så männskliga relationer fungerar.

Sara Lind sa...

Det gäller att se skillnad på åsikten i sig och personen som säger den. Åsikten kan man mala ner i en mjölpåse om den inte är till belåtenhet, men man ska ha respekt för människan som säger den. :-)

Mikael Kamfjord sa...

Tack Sara! :D

Jimmy S. Windeskog sa...

På vilket sätt skulle jag inte ha respekt för Mikael som person?

Mikael Kamfjord sa...

Faktum är, Jimmy, att jag tycker inte att det är respektfullt att kalla någon man över huvud taget tidigare aldrig kommunicerat med sagoboksfigur eftersom du inte kan veta hur mottagaren reagerar? Sagoboksfigur tolkar jag på ett negativt sätt då det för mig signalerar att du tycker att mina åsikter inte är seriösa eller värda att ta på allvar.

Du visade dock prov på större respekt i min blogg vilket jag uppskattar!

Jimmy S. Windeskog sa...

Min tanke var verkligen inte att vara respektlös, snarare att få en komisk knorr i ett inlägg till en polare (Gorm) på en blogg som väldigt få besöker. Såg den snarare som ett privat samtal än ett offentligt uttalande.

Mikael Kamfjord sa...

Om du såg det som ett privat samtal borde du då kanske mailat istället. Men låt oss glömma det nu och framledes fokusera på sakfrågor! ok?

Anonym sa...

Du är rätt ofärdig du.

Anonym sa...

Tak for en interessant blog

Anonym sa...

I don’t usually reply to posts but I will in this case. I’ve been experiencing this very same problem with a new WordPress installation of mine. I’ve spent weeks calibrating and getting it ready when all of a sudden… I cannot delete any content. It’s a workaround that, although isn’t perfect, does the trick so thanks! I really hope this problem gets solved properly asap.

rH3uYcBX

Anonym sa...

Landqueendy xaikalitag Keenrymed [url=http://usillumaror.com]iziananatt[/url] OrammaBaw http://gussannghor.com ThydayHaw